By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
A Lab Festival

A Lab Festival

Celebrating Curiosity

6
12
Jul
2023
6
12
Jul
2023
6
12
Jul
2023
Doors open:
Time:
17:00 – 23:45
Location:
All over A Lab
Price:
Free entry, some events require tickets

Al 10 jaar lang is A Lab de plek waar aan de toekomst wordt gewerkt door creatieven, (sociaal) ondernemers en uitvinders. Om dat te vieren organiseren we het A Lab festival! Een groots feest waar nieuwsgierigheid de hoofdrol speelt. Ga mee op ontdekkingsreis door ons immense pand van 5000m2 en in ons Tiny House op het binnenplein. Steek je neus in andermans zaken, of beter gezegd in één van onze 50 labs en krijg een inkijkje in de projecten die de wereld van morgen maken. Wil jij een sprong wagen in de toekomst? Neem je meest nieuwsgierige vrienden mee en werp alvast een blik op het onbekende!

Het programma

Update 11 juli: Nog twee dagen, de vibe is relaxed en we hebben fantastische voorstellingen en bijeenkomsten gezien. Om 11 uur ben je welkom voor 'Een kleine geschiedenis van Overhoeks' met Bas Kok, daarna geeft Gareth Davis een pracht concert om 18.00 uur in de Playground en om 19.00 speelt "Het einde van de Wereld', van Saskia van den Heuvel.

Geïnteresseerd in verticale landbouw? Volg een crash course in onze eigen vertical farm om 16.30 uur. Of leef je creativiteit uit door mee te schilderen aan een gigantische muurschildering van 200m2 of zeefdruk je oude shirt.

Klik hier voor het actuele blokkenschema!
En verder deze week nog:
Live experimental music

Bekijk de evenementspagina voor meer informatie.

Filmvertoningen

Filmliefhebbers opgelet! Tijdens het festival vertonen we verschillende films.

Speeltijden: zie blokkenschema
Bekijk de evenementenpagina voor meer informatie.

Vertical Farm

Wist je dat we bij A Lab onze groenten voor het café zelf verbouwen? Dat doen we dus in de hoogte, namelijk in onze eigen vertical farm! Neem een kijkje en zie met eigen ogen hoe dat precies in z’n werk gaat.

Zie blokkenschema voor tours.

Art Expo's

Binnen de muren van A Lab vind je een inspirerende en bonte verzameling van kunstenaars. We stellen je tijdens het festival graag aan ze voor doormiddel van een unieke expositie. Maak kennis met de werken van getalenteerde A Lab leden, zoals MoonGallery en Britta Möller. Het is ook de moeite waard om onze binnen-tuin in te lopen, daar werkt illustrator Hedy Tjin aan een muurschildering!

Een week vol activiteiten

De hele week zijn er door het pand verschillende workshops en performances. Op het binnenplein staat ons Tiny House: leer hier zeefdrukken, woon een klassiek concert bij, volg een yogales of maak je eigen AI kunstwerk. Je kunt op elk moment even komen gluren.

#WhereCuriousWorks