By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
A Lab Festival

Energizers: start je dag vol energie tijdens het A Lab festival

Celebrating Curiosity

7
11
Jul
2023
7
11
Jul
2023
7
11
Jul
2023
Doors open:
Time:
Location:
Price:

A Lab presenteert: de festival energizers! Start je dag vol energie en begin opgeladen aan je festival (of werk...)dag. Elke ochtend in of om het Tiny House!

                        Morning Rave

Vrijdag 7 juli 09:00 - 10:00

We starten deze vrijdag met een Morning Rave van onze eigen DJ SONNYMOJO. Kom je koptelefoon halen en start de eerste volle dag van ons festival met een dansje.

Meld je hier aan!

                        Rooftop Massages

Vrijdag 7 juli 10:00 - 14:30

Je zorgen weg laten kneden tijdens een festival? Dat kan tijdens het A Lab Festival. Elke maand komt Mara langs in A Lab voor een stoelmassage. Schrijf je snel in via de link.

                        Yoga

Zondag 9 juli

Neem je eigen matje mee, want er is een beperkt aantal matjes beschikbaar

Meld je hier aan!

                        Original Physic Energizers

Maandag 10 juli 09:00 - 09:30

Tom en Elroy van Original Physic in Amsterdam Noord zullen een korte energizer verzorgen waardoor je de dag helemaal fresh en focussed kunnen beginnen. Ze nemen je mee in een sessie van 30 minuten, waarin hun expertise in fysiotherapie, personal training, breathwork en bodywork gecombineerd worden.

"Bij Original Physic hanteren we een holistische aanpak met verschillende disciplines, waarin we oa. postuur training, personal training, fysiotherapie, breathwork en groepstrainingen aanbieden. Kom vooral eens langs om een kijkje te nemen in onze groene studio op Gedempt Hamerkanaal 10 in Amsterdam Noord."

Meld je hier aan!

                        Pilates

Dinsdag 11 juli 09:15 - 10:15

Pilates is een ideale methode om bewuster te worden hoe je spieren werken. Je gaat je core versterken waardoor je meer levenskracht (energie) gaat ervaren en een betere lichaamshouding.Pilates is een manier om steeds meer verbinding te krijgen tussen geest en lichaam. We gaan dit verkennen samen met Hilt de Vos: "Na zoveel jaren lesgeven blijft het me fascineren dat je steeds meer en dieper je lichaam kan ervaren en wat dat doet met je geest. Het is een feest om dit met jullie te mogen delen. Toegankelijk voor iedereen Wat voor mij belangrijk is in lesgeven is het plezier en met humor".

Neem je eigen matje mee, want er is een beperkt aantal matjes beschikbaar! Meld je hier aan!

#WhereCuriousWorks