Give-Away: twee plekken voor DroomBouwers

Vanaf 1 januari verwelkomen we de Droomfabriek als nieuwe A Lab members. A Lab mag twee plekken cadeau doen voor het DroomBouwers programma dat vanuit A Lab wordt gegeven. En dat is niet zomaar een presentje, maar een programma van 3 maanden twv 1.000,- om jouw dromen in actie om te zetten.

Je dromen najagen kan een uitdagende maar belonende reis zijn. Het vereist toewijding, hard werken en de steun van anderen om je visie in de praktijk te brengen. Dat is een van de redenen waarom A Lab gestart is, waar je met een gemeenschap van gelijkgestemde individuen elkaar helpt je doelen te bereiken. We zijn daarom ook erg blij dat we DroomBouwers mogen verwelkomen in A Lab, in Amsterdam Noord en twee andere gemeenten willen zij (samen met scholen en buurten) aantonen dat hun programma een krachtig lokaal en nationaal sociaal innovatie instrument is.

Stel je een lange tafel voor met mensen van alle leeftijden, achtergronden en nationaliteiten die enthousiast zijn om hun dromen waar te maken. Ze inspireren en steunen elkaar terwijl ze stappen ondernemen om hun doelen te bereiken. Of je droom nu groot of klein is, duidelijk of vaag, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze gemeenschap zolang ze zich ervoor inzetten om vooruitgang te boeken.

Op 9 februari 2023 start de volgende groep. Als je wilt deelnemen, deel dan je droom en je motivatie om deze na te jagen met ons. De twee reacties die het meest opvallen, krijgen een plek aan tafel. Klik hier voor meer informatie over het Droombouwers programma 

Back to news overview