Door te klikken 'Accepteer alle cookies', gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Nieuwe Members in A Lab - november '23

Community

Verhalen van:

Donna

Interview door:

October 26, 2023

A Lab zou A Lab niet zijn zonder de geweldige members die onze community vormen. Zodra een nieuw member zich aansluit, vragen we hem of haar iets over zichzelf te vertellen. Leer onze nieuwste members kennen en heet ze van harte welkom!

No items found.
Merel
Pepijn
Joost
No items found.

Boven: Merel Corduwener werkt als illustrator. Haar illustraties gaan over maatschappelijke thema’s zoals identiteit, duurzaamheid en natuur. Merels werk kenmerkt zich door humor, felle kleuren en zit vol details. Ze werkt voor verschillende dagbladen zoals de Volkskrant, NRC en Het Parool. Ook werkt ze voor musea en uitgeverijen.

Pepijn Schoneveld is acteur en podcastmaker. Hij speelde in verschillende Nederlandse films en tv-series en maakt de podcast PepTalk, waarin hij elke twee weken met zijn gast op zoek gaat naar het antwoord op een grote of kleine persoonlijke vraag.

Joost Barendregt is architect en is gespecialiseerd in de renovatie van bestaande gebouwen. Hij studeerde aan de TU Delft en werkte eerder aan een startup voor custom meubelontwerp. Zijn architectuurprojecten vallen op door de unieke binnenruimtes, hoogwaardige materialisatie en sterke energieprestaties.

Onder: Hallo! Ik ben Sam Dijkstra. Ik ben scenarist / regisseur en heb veel zin om onderdeel te worden van deze leuke bijzondere plek! Ik schrijf en regisseer nu vooral korte films en maak langzaam de overstap naar lange films en series. Tot snel in de wandelgangen of op een event.

Albert Gast is als freelance strategisch ontwerper werkzaam onder de naam think+DO. Met Design Thinking methodieken houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van merken, gebruikerservaringen, innovatie- en sociaal maatschappelijke vraagstukken. Op de Dutch Design Week 2023 is zijn project De kunst van later te zien. Daarnaast is Albert trainer en docent op het gebied van Design Thinking, service design en social design. Ook doet hij een promotieonderzoek aan de TU Delft over de menselijke en sociale aspecten van innovatieprocessen. Hij is ook drummer bij de band 'Radio Hora Est' geïnspireerd door techno, krautrock, minimal en new wave.

Hi A-Lab collega's! Mijn naam is Bert van Blaere. Sinds kort ben ik als freelance creative producer gestart, na ruime ervaring opgedaan te hebben bij Scrambled, een food content productiebedrijf.
Vanuit het lab dat ik deel met stylist Pieter van Loon en fotograaf Wessel de Groot zet ik shoots en projecten op. Of het nu gaat om een high end fashion shoot, een TV docu of het ontwikkelen van mouthwatering receptvideo's... Ik pak de creatieve uitdaging graag met beide handen aan. Productie komt vaak ook neer op het onmogelijke mogelijk maken: heb jij voor een project een oliebollenkraam nodig in hartje zomer of een locatie voor een bikinishoot in het putje van de winter: I've got your back! Zin om kennis te maken en misschien samen snode plannen te gaan bedenken? Kom gerust langs in LabS03, deze uitgeweken Belg zet ook goede koffie en beschikt over een volle koelkast ! Welkom!

No items found.
Sam
Albert
Bert
No items found.

Onder: Ik ben Thomas de Graaff, 2D- en 3D-animator, en maak vooral 3D-omgevingen in combinatie met een getekende 2D animatiestijl. Ik heb een diepe passie voor visuele verhalen en probeer de grenzen op te zoeken die de verbeelding verleggen. Ik ben bedreven in het creëren van visuele verhalen die kijkers meenemen naar onontdekte werelden.

Mijn naam is Eva Carp (zonder foto). Ik geloof dat effectieve communicatie begint met een open geest, een flexibele houding en scherpe observaties. Dit resulteert in werk waarin klanten zichzelf herkennen. Door het weglaten van ruis en te focussen op de essentie, krijgen mijn teksten en ontwerpen een scherp en helder karakter, zonder hun ziel te verliezen. Het creëren van passende oplossingen is wat mij elke dag inspireert. Copywriting omvat (SEO) websiteteksten, blogposts, nieuwsbrieven, artikelen en interviews. Vertalingen naar zowel moedertaal Engels als Nederlands. Grafisch ontwerp omvat visuele identiteiten, logo's, banners, visitekaartjes, posters, brochures, boekomslagen, tote bags en stickers. Illustraties voor presentaties, pitches en opdrachten. Klanten variëren van wereldwijde bedrijven zoals Tommy Hilfiger, Microsoft, Miele, Philips, CitizenM, Flow Traders en IBFD, tot lokale winkeliers, dienstverleners, ontwerpers en kunstenaars.

Margot Holtman, een trotse Amsterdammer, staat bekend om haar gedetailleerde tekeningen met inkt en kruisarcering. Ze behaalde haar bachelor aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en een minor illustratie in New York aan de Pratt Institute. Door deel te nemen aan verschillende residencies in Madeira, New York en Leipzig heeft ze waardevolle ervaring opgedaan en haar vaardigheden aangescherpt.
Haar werk is in verschillende (inter)nationale groepstentoonstellingen, boeken en tijdschriften getoond (Volkskrant, Trouw, National Geographic, Happinez e.à.)
Ze publiceert boeken waaronder Aard van het beestje met Caspar Janssen en kinderboeken zoals Langs de Lange Lindelaan met Arie en Romy Boomsma.

Annalisa Koukouves is verhalenverteller, tekstschrijver en creatief schrijver. De afgelopen 14 jaar heeft ze honderden experts in de wereld van kunst, technologie en het bedrijfsleven geïnterviewd om hen te helpen hun verhaal te vertellen in de vorm van boeken, scripts, (wetenschappelijke) artikelen, essays, opiniestukken en online content. Ze was finalist bij de 47e New Millennium Writing Awards. Haar werk is verschenen of wordt binnenkort gepubliceerd in verschillende media, waaronder Thrive Global, Pipeline Artists, Script Magazine en Daily Philosophy. Annalisa is de oprichter van Key Copy & Content, een storytelling- en copywritingbedrijf dat professionele storytellers en experts in een bepaald vakgebied helpt twee doelen te bereiken: het verbeteren van hun schrijfvaardigheid en het opbouwen van thought leadership door middel van storytelling. Ze heeft ook verschillende projecten opgezet om het snijvlak van filosofie en storytelling te verkennen: Existential Chapters, Through The Storyteller's Lens, en Ideate & Create. Momenteel werkt ze aan een roman.

No items found.
Thomas
Margot
Annalisa
No items found.

#WhereCuriousWorks