By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Lecture

CHANGING THE GAME

C-Creators Yearly Event 2023

16
Nov
2023
16
Nov
2023
16
Nov
2023
Doors open:
Time:
13:30 - 17:30
Location:
A Lab
Price:
Free entry

Ondanks dat de nieuwste tools, innovaties en kennis over circulaire bouw beschikbaar zijn, staat de circulaire transitie bij veel organisaties nog in de kinderschoenen. Het is tijd voor radicale verandering richting een duurzame samenleving (Drift). Maar je weet wat ze zeggen: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Een nieuw circulair evenwicht vraagt om het opschudden van de vastgeroeste lineaire status quo. Hoe kunnen we niet alleen anders denken, maar ook anders doen om tot een duurzame, leefbare en circulaire toekomst te komen? Dat is het gespreksonderwerp van het jaarevent van C-creators dat dit jaar in het teken staat van: Changing the Game.

Ontdek samen met ons hoe we de spelregels van beleid, bouwprojecten en organisaties over de hele bouwketen kunnen veranderen om de transitie naar een circulair gebouwde omgeving te versnellen. Doe je mee? Aanmelden kan hier.


Meer info over het programma en de keynotespreker vind je hier.

Do you also prefer connecting IRL?

Check out some of our other events

#WhereCuriousWorks