By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Community

OPEN ATELIER AMSTERDAM-NOORD in A Lab

Maak kennis met kunstenaars in hun eigen atelier

18
19
Nov
2023
18
19
Nov
2023
18
19
Nov
2023
Doors open:
Time:
12:00 - 18:00
Location:
A Lab
Price:
Free entry

A Lab is dit jaar voor het eerst een hotspot van OAN. Wees welkom en kom langs!

Tijdens Open Ateliers Amsterdam-Noord biedt A Lab vol trots podium aan zes kunstenaars:
Britta Möller,
Noor Wentholt,
Carolien Wissing,
Dave Bouw,
Jantine Kroeze,
Mariette Renssen,

Kom langs om te verdwalen in de gangen van ons mooie gebouw wat zal worden omgetoverd tot een groot museum. Overal kan je kunstwerken ontdekken en bewonderen.

OAN wilt op een aantrekkelijke manier kunst en cultuur in Amsterdam-Noord zichtbaar maken voor het publiek.

Tijdens het weekend van 18 en 19 november vindt daarom de 32e editie van Open Ateliers Amsterdam-Noord (OAN) plaats. Dit jaar zullen naar verwachting ruim honderd kunstenaars uit diverse beeldende disciplines hun deuren openen voor het publiek. Een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de creatieve industrie in Amsterdam-Noord.

Van schilderkunst tot fotografie, van beeldhouwkunst tot textielkunst; er is voor ieder wat wils. Je kunt de kunstenaars in hun werkplaats ontmoeten en een inkijk krijgen in hun werkwijze, techniek en ideeën. Zo krijg je niet alleen een indruk van het eindresultaat, maar ook van het creatieve proces.

Tijdens de OAN kun je op een bijzondere manier kennis maken met kunstenaars, de sfeer van de creatieve industrie in Amsterdam-Noord proeven, veel kunst ontdekken én kunst kopen!

Kijk hier voor meer informatie.

Do you also prefer connecting IRL?

Check out some of our other events

#WhereCuriousWorks