Door te klikken „Accepteer alle cookies”, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Het nieuwe A Lab-kunstwerk

Community

Verhalen van:

Donna

Interview door:

July 27, 2023

Op het A Lab-gebouw vind je nu een prachtig nieuw hoekkunstwerk!

Zocht je ons toevallig? Gelukkig maar: we zijn nu heel makkelijk te vinden. Het A Lab gebouw is 'getagd' met een nieuw indrukwekkend hoekkunstwerk, ontworpen door Post Neon en geïnstalleerd door 3Tac. Overdag gaat het naadloos op in de omgeving, maar wanneer de zon ondergaat transformeert het kunstwerk en toont het de levendige A Lab-kleuren in al hun neonglorie. Zo kun je ons dag en nacht vinden.

No items found.
No items found.

In juli 2023 vieren we ons 10-jarig bestaan, en dit kunstwerk staat symbool voor de aanwezigheid van A Lab in Amsterdam Noord en daarbuiten. We steken de handen uit de mouwen om in contact te komen met de buurt, samen te werken met nieuwsgierige geesten en ons open te stellen voor heel Amsterdam. Vol nieuwsgierigheid en opwinding kijken we uit naar het volgende decennium!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

#WhereCuriousWorks